mar
2

Idrætsprisen 2017

Her til aften blev der uddelt priser i Frederikssund Kommune

”Årets Idrætspris 2017 uddeles til en forening der har ydet en bemærkelsesværdig præstation i det forgangne år. En bemærkelsesværdig præstation kan være et mesterskab, en oprykning eller en særlig holdindsats.
Vinderholdet har oplevet en rivende udvikling de seneste år og oplever desuden en helt fantastisk opbakning både på udebane, men i særdeleshed også på hjemmebane. Der er lagt op til fest hver gang holdet går på banen”

Årets Idrætspris 2017 går meget fortjent til Frederikssund OAKS´ seniorhold for deres oprykning til landets bedste række – National Ligaen

Vi, her i OAKS, vil også meget gerne fremhæve og takke seniorholdet for deres store og meget ihærdige og prisværdige engagement med mange timer om ugen at træne OAKS´ yngre årgange på både U10/12/14/16/19. Årgange, som indeholder masser af talentmasse til de kommende generationer på seniorholdet.

Apropos talentmasse, så er det igen værd at nævne OAKS´ U16 hold, som meget overbevisende blev Danmarksmestre i 2017

Stort tillykke til seniorholdet og resten af klubben og tak, tak, tak for den altid store opbakning fra fans, veteraner, frivillige, forældre, OAKS cheerleaders, trænere og ikke mindst vore sponsorer.

Fremtiden er meget, meget lys i Frederikssund OAKS og vi glæder os som små, spirende egetræer til det kommende forår – ja, til hele sæsonen faktisk!