nov
28

Isiah Carter – Linebacker

Det er med glæde vi nu kan annoncere ankomsten af vores 2. amerikanske signing for 2019 sæsonen i National Ligaen.

Isiah Carter er opvokset i Las Vegas, Nevada. Han studerer stadig og har de sidste 4 år læst
på University of Southern Oregon. Her har fokus været et studie indenfor Business Administration & Marketing. Indenfor kridtstregerne har Isiah Carter også udmærket sig ved at være en 2x “All-Conference” Linebacker og gik direkte ind på holdet fra High School som starter og været Team Captain.

Vi hører flere af hans modspillere stadig sidder i et “Ice Tub” for, at komme sig over nogle af de hårde hits der er blevet leveret. I 2014 var han blandt andet med til at sikre sig det Nationale mesterskab i NAIA Conferencen.

Statline for Senior Sæson – 89 Tacklinger, 10½ Sacks, 14 TFL, 2 Forced Fumbles, 4 Fumble Recoveries, 1 Interception.

Det seneste år har han fungeret som en del af University of Southern Oregons trænerstab, mens han har færdiggjort sin uddannelse.

Head Coach Mark White udtaler følgende “At kunne tilføje en spiller af Isiah Carters kaliber er helt exceptionelt. Den power han bringer, glæder jeg mig til at se i National Ligaen. Vi mener vi kan skabe et elite forsvar og det kan gøre os til en faktor, sidst men ikke mindst forventer jeg mig også meget af at Isiah Carter som person kan bidrage meget til organisationen, jeg føler virkelig vi har fået et godt match her.”

Defensive Coordinator Andreas Hogsted tilføjer “Vi glæder os til at få en hårdtslående fysisk spiller, som kan sætte tonen fysisk. Hans primære styrke bliver i boksen, men han er uden tvivl en atlet som også kan løbe med de fleste i landet.”