maj
2

Ubesejret U16

Frederikssund Oaks U/16 tog idag en tur til Rundforbi Stadion for at spille kamp mod Søllerød Golddiggers U/16.

Forholdene for en god offensiv kamp var tilstede i form af lækkert solskinsvejr, og en offensiv kamp det blev det….
Kampen var en “shootout” med flere eksplosive spil af både Oaks og Golddiggers.

Det startede ellers ikke godt for Oaks. En fumble på deres første spil på et sweep til venstre blev samlet op af Golddiggers. Med en fantastisk field position inde indenfor Oaks 20yard linje skulle Golddiggers forsøge at komme foran. Et par gode stop på løb resulterede i at Golddiggers skulle kaste bolden, det var noget som Andreas Forsting havde læst og han sprang rapfoddet ind foran recieveren fra Golddiggers og viste hans playmaker næse og lavede en smuk interception.

Oaks fik derfor nogle nye forsøg, det resulterede i at Oaks tog føringen da Andreas Forsting greb et dybt kast fra QB Christoffer Seabourne ned langs sidelinjen. Han sprintede fra de forfølgende Golddiggers spillere og Oaks tog føringen, 6-0.

Golddiggers fik derefter gang i deres offensiv og drev bolden ned af banen, drivet endte med en scoring til Golddiggers som udlignede, ligesom Oaks missede de deres 2pt conversion og kampen stod derfor 6-6.

Der skulle ikke gå lang tid før Oaks igen tog føringen på det efterfølgende kickoff return fik den farlige returner Casper Antonsen bolden i hænderne, der kom en åbning i den højre side af banen og den vævre returner viste sin overlegne fart og spurtede afsted til en touchdown. 12-6 Oaks.

Oaks næste offensive drive fortsatte igen de gode takter, en kommunikationsfejl hos Golddiggers gjorde at Andreas Forsting stod helt umarkeret uden en modspiller. Et hurtigt kast ud til ham gjorde han let og elegant kunne spadsere i endzone 18-6 Oaks.

Tempoet var intenst og kampen fortsatte med lækkert offensiv spil. Dog viste Jacob Videbæk hvorfor han har været omkring landsholdet. Han satte line of scrimmage adskillige yards i Golddiggers backfield og imponerede med sin fysiske spillestil. Samtidig viste Casper Antonsen lækre hænder og god forudseenhed og lavede 3 interceptions på Defense. Andreas Forsting viste også at det ikke kun er på angrebet han kan gribe bolde, med en fantastisk timing af sine hop lavede 2 interceptions hvoraf den ene var i Endzone på et drive hvor Golddiggers ellers pressede på for en scoring.

De eksplosive spil fortsatte og scoringerne fortsatte med touchdowns i begge ender. Kampen gik til halveg med en Oaks føring 36 – 24.

I anden halveg skruede Golddiggers op for tempoet i forsøget på at indhente Oaks. Indsatsen ‘bar’ frugt da Golddiggers hurtigt i 3. quarter fik reduceret og dermed var Oaks kun foran med en scoring.

Oaks offensiv havde problemer og det resulterede i et par turnovers.

Oaks fik dog strammet op på defense og et par takeaways gjorde at Oaks fik masser af muligheder på offense. Dette gjorde også at Oaks fandt rytmen igen og ledt an af et mere præcist kasteangreb fik Oaks overtaget og fik scoret på nogle drives i træk.

Kampen blev en lille smule spændende til sidst da Golddiggers tog et return til huset, men Oaks bevarede fatningen og sluttede kampen med en sejr. 64 – 46 til Oaks på en dejlig forårsdag med lækkert solskin.

Oaks U/16 fortsætter dermed deres stime af sejre og er nu 4-0.